George Stanca va relua seria “Parlamentari celebri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicistul George Stanca a lansat astăzi la standul Editurii Adevărul volumul „Epistolar" ce reuneşte cele mai bune „scrisori" publicate de-a lungul timpului în ziarul Click.

Alături de George Stanca s-au aflat actorii Florin Piersic, George Mihăiţă, Cristi Stancu, redactor-şef Click şi scriitorul Varujan Vosganian.

Varujan Vosganian a declarat că a fost împreună cu George Stanca la un picnic cu moartea, dar amândoi au scăpat şi a amintit de perioada în care au stat la închisoare. „Aş vrea ca în istoria literaturii române să rămână un anumit portret al lui George Stanca. Mi l-aş imagina aşa cum a rămas Guillaume Apollinaire, cu un bandaj pe cap".

Vosganian a spus că George Stanca a avut la un moment dat o gaură în cap, prin care a intrat inspiraţia marilor scriitori.

George Stanca i-a mulţumit lui Cristi Stancu, redactor-şef Click, pentru că a văzut în el un portretist, aşa cum a văzut Ion Cristoiu cu mai multă vreme în urmă, când i-a dat rubrica „Parlamentari celebri". Stanca a anunţat că va relua această rubrică.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite