VIDEO Cel mai frumos cadou pentru George Mihăiţă: cinci volume de Nichita Stănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Mihăiţă îşi aminteşte cu drag de cel mai frumos cadou pe care l-a primit de Crăciun, cinci volume de Nichita Stănescu. Actorul spune că, de obicei, petrece Crăciunul acasă, în familie.

"Petrec Crăciunul în familie şi nu este ceva ieşit din comun, faţă de alte lucruri pe care le fac în restul anului. Mi-am permis de foarte mult timp să nu am spectacol de Crăciun şi să fiu cuminte cu familia, pentru că altfel devine un spectacol şi la câte spectacole am în restul anului... Prefer să fac Crăciunul ca la mama acasă", a declarat George Mihăiţă, pentru Mediafax.

Dacă cel mai frumos cadou pe care l-a primit de Crăciun sunt cinci volume de Nichita Stănescu, George Mihăiţă spune că cel mai frumos film care poate fi văzut în perioada sărbătorilor este "Reconstituirea".

"Reconstituirea", în regia lui Lucian Pintilie, este unul dintre filmele de suflet ale lui George Mihăiţă şi una dintre peliculele care au marcat generaţii întregi de români.

George Mihăiţă este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de teatru şi film din România. Unul dintre cele mai recente şi memorabile roluri ale sale este cel din spectacolul "Femeia care şi-a pierdut jartierele", de Silviu Purcărete, care va putea fi văzut şi anul viitor, la Teatrul Teatrelor de la Romexpo din Bucureşti.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite