Cartea lui Grigore Cartianu, vedeta standului Adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După primele două zile ale Târgului Gaudeamus, cea mai râvnită carte de la standul Adevărul este "Teroriştii printre noi", de Grigore Cartianu, a treia din seria dedicată Revoluţiei Române.

Volumul „Teroriştii printre noi" costă 15 lei, la fel ca şi precedentele, "Sfârşitul Ceauşeştilor" şi "Crimele Revoluţiei". Şi pe acestea le puteţi cumpăra, de asemenea, de la standul Adevărul.

Cititorii au mai fost interesaţi şi de titlurile „Mândrie şi prejudecată", de Jane Austen şi de „Demonii", romanul lui Dostoievski.

Grigore Cartianu s-a aflat astăzi toată ziua la stand pentru a acorda autografe pe cartea pe care a semnat-o alături de jurnaliştii de la "Adevărul", Andrei Crăciun, Mihai Voinea şi Cristian Delcea. În două zile de târg, au fost vândute peste 200 de exemplare.

Unul dintre cititorii fideli ai lui Grigore Cartianu, inginerul economist N.N.V (a preferat să-şi dea doar iniţialele), a declarat că, din păcate, adevărul despre Revoluţie nu a fost încă spus în totalitate. "Avem nevoie de oameni care să mai aibă curajul să vorbească. I-am citit toate cărţile domnului Cartianu şi îi rog pe jurnalişti să mai investigheze".

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite