"Furtuna tropicală" l-a învins pe Batman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comedia "Furtuna tropicală" se clasează pe primul loc în box-office-ul nord-american Filmul a detronat "Cavalerul negru", care a deţinut timp de patru săptămâni supremaţia în topuri.

Comedia "Furtuna tropicală" se clasează pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul a detronat "Cavalerul negru", care a deţinut timp de patru săptămâni supremaţia în topuri.

"Furtuna tropicală" a avut încasări de peste 37 milioane de dolari, din care 26 de milioane au fost obţinute numai în weekend. "Cavalerul Negru" a obţinut în acelaşi weekend doar 16,8 milioane de dolari. Filmul a căzut pe locul doi în box-office abia după o lună de la lansare.

Filmul "Furtuna tropicală" a avut premiera mondială pe 11 august. Ben Stiller şi Robert Downey jr interpretează rolurile unor actori care vor să facă cel mai mare film de război realizat vreodată. Costurile necesare peliculei depăşesc însă bugetul, aşa că producătorii sunt nevoiţi să anuleze filmările.

Regizorul nu vrea să accepte decizia şi îşi duce toată echipa în jungla din sud-vestul Asiei, pentru a crea o atmosferă "realistă". Acolo însă încep să apară adevăratele probleme. "Furtuna tropicală", în care joacă şi Tom Cruise, va avea premierea în România pe 12 septembrie.

Filmele toamnei

Asasinul din Bangkok - 19 septembrie 2008
Burn After Reading - 3 octombrie 2008
Quantum of solace: Partea lui de consolare - 7 noiembrie 2008

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite