Filme memorabile în Ajunul Crăciunului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, DVD-ul cu “Pruncul, petrolul şi ardelenii” poate fi achiziţionat împreună cu ziarul „Adevărul“.  Din distribuţie face parte şi actorul Ştefan Iordache, care convinge

Mâine, DVD-ul cu “Pruncul, petrolul şi ardelenii” poate fi achiziţionat împreună cu ziarul „Adevărul“. 

Din distribuţie face parte şi actorul Ştefan Iordache, care convinge într-un rol negativ, al capriciosului Mr. McCallum, un nobil care a apărut brusc în orăşelul american, aducând cu sine o mulţime de nelegiuiţi.

Cu ticuri şi apucături bizare, cu o nevastă alcoolică, ahtiat după banii pentru care e în stare să facă orice, McCallum deţine pe aceste meleaguri o putere la fel de mare, poate chiar mai mare decât cea a şerifului.

Duminică, 21 decembrie. După încoronarea regelui Carol al VII-lea, francezii erau decişi să lupte pentru a-i alunga definitiv pe englezi, dar proaspătul rege semnează un acord cu anglo-burgunzii pentru încetarea momentană a ostilităţilor.

La 24 mai 1430, Fecioara din Orleans e luată prizonieră de Jean de Luxembourg, care o vinde regelui Angliei. Carol al VII-lea o lasă la cheremul englezilor şi al Inchiziţiei.

Biografia Ioanei D’Arc şi cea a lui Nicolae Ceauşescu sunt disponibile pe DVD-ul distribuit la pachet cu ziarul “Adevărul” şi “Adevărul magazin de duminică”, la preţul de 6,99 lei.

Miercuri, 24 decembrie. DVD-ul cu “Operaţiunea Monstrul” se distribuie împreună cu ziarul “Adevărul”.

Una dintre sursele de umor este comicul de situaţie. În regulamentul expediţiei - întocmit de chiar întreprinzătorii ei -, regulile sunt foarte clare şi „nu suportă nicio modificare”.

Ele sunt rostite răspicat de cel care se instituie în conducătorul expediţiei, interpretat de Toma Caragiu.

Sunt interzise acţiuni precum fumatul, consumul alcoolului, poluarea fonică, manifestările de concurenţă care “înveninează atmos­fera” şi acceptarea străinilor în sânul echipei. Regulile vor fi încălcate, cu o candoare greu de condamnat, una după alta.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite