Festival la Teatrul Masca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a VII-a ediţie a Festivalului „Măşti Europene... la Masca“ se va desfăşura între 11 şi 13 noiembrie la Teatrul Masca din Bucureşti şi-l aduce în România pe Anton Adasinsky, interpretul rolului Mefisto în pelicula „Faust“, câştigătoare în acest an a Leului de Aur pentru cel mai bun film la Festivalul de la Veneţia. 

Una dintre cele mai importante manifestări de gen din România, festivalul prilejuieşte întâlnirea publicului din Capitală cu celebra trupă Derevo din St. Petersburg, care va avea două reprezentaţii, vineri şi sâmbătă, cu spectacolul „Mephisto Waltz".

Teatrul de gest Derevo este laureat a numeroase premii internaţionale şi a fost înfiinţat în anul 1988 la St. Petersburg de către Anton Adasinsky, unul dintre cei mai cunoscuţi mimi şi dansatori ai teatrului din Rusia. Spectacolul cu care trupa rusă vine la Bucureşti este unul de teatru nonverbal, pus în scenă de o echipă care aduce cu ea ceva din aerul misterios, maiestuos şi plin de farmec al Petersburgului.

Festivalul se va încheia duminică, 13 noiembrie, cu spectacolul „Comedia Erorilor", una dintre premierele acestei stagiuni. 

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite