„Fata din curcubeu“, un spectacol despre viaţa unei prostituate, în această seară la Teatrul Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

One woman show-ul cu Tania Popa, scris şi regizat de cunoscuta Lia Bugnar are premiera la ora 20.00, în Sala 99 a Naţionalului bucureştean.

Următoarea reprezentaţie pentru public va avea loc vineri, 30 martie, de la ora 20.00, în aceeaşi sală.

Potrivit Teatrului Naţional Bucureşti, actriţa Tania Popa este secondată în spectacol „cu talent şi eleganţă" de Marian Hâncu, un tânăr şi talentat pianist.
„Fata din curcubeu" este un one woman show despre viaţa unei prostituate, prezentată cu accente tragice şi comice deopotrivă.

„Tania Popa e actriţa aia care a intrat la 16 ani la facultatea de teatru şi toată lumea a decis că-i genială, îşi aminteşte Lia Bugnar. După care ne-am obişnuit cu ea, s-a obişnuit şi ea cu ea şi... nu ştiu, parcă anii i-au mai tuns din raze. Zilele astea o să iasă cu un spectacol scris şi îndrumat de mine... Acum ea îl infloreşte la fereastra voastră şi îl infructeşte, şi il desfrunzeşte, şi ii retează crengile sub ochii voştri.

E, poate, cel mai frumos lucru pe care l-am văzut în ultimul timp,. Tania e mai Tanie decât a fost ea vreodata... e ca un pumn în stomac, e ca un borcan de iaurt pe spatele ars al unui rătăcit în Sahara, e ca o pană de păun picată în şleaul înnoroiat lăsat de roata unui tractor, e ca numărul de pe braţul unui evreu supravieţuitor, e ca un hohot de râs când încă nu ţi-a trecut tristeţea de adineauri...", scrie Lia Bugnar pe pagina personală de Facebook.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite