FLASH

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aderare cu cantec Pastele Ortodox si semnarea Tratatului de Aderare a Romaniei la UE vor fi sarbatorite printr-o serie de manifestari culturale si artistice, care se vor desfasura in Serbia si

Aderare cu cantec
Pastele Ortodox si semnarea Tratatului de Aderare a Romaniei la UE vor fi sarbatorite printr-o serie de manifestari culturale si artistice, care se vor desfasura in Serbia si Muntenegru. Proiectul include doua expozitii de arta plastica si un concert sustinut de corul Madrigal, la Belgrad, sub bagheta dirijorului Marin Constantin. In cadrul evenimentului expozitional, vor participa 28 de artisti plastici, cu aproximativ 100 de lucrari (pictura pe lemn, pictura pe sticla, grafica, sticla, vitraliu). Printre expozanti se numara: Vasile Carp, Elena Murariu, Viorel Grimalschi, Petre Achitenie, Horia Cucerzan, Bogdan Pietris etc.

Teatru la Muzeul Literaturii
"Puslamaua" este titlul unui spectacol care va putea fi vazut joi si vineri, la ora 19.00, in Rotonda Muzeului National al Literaturii Romane. Piesa este realizata de Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Teatru si Televiziune, Anul IV - Actorie, in colaborare cu Universitatea de Arta si Design, Departamentul Arte Textile, si Fundatia "Gheorghe Lazar".

Elevi romani la Oscarul educatiei
Romania va fi reprezentata anul acesta la cel mai important festival educational din Europa (Global Education Festival) de o echipa de elevi de la Scoala nr.12 din Bucuresti. GEF se desfasoara la Sanremo (Italia), in perioada 3-8 mai 2005, eveniment organizat sub egida Parlamentului European, UNICEF, UNESCO si a Guvernului Italiei. In cadrul festivalului, supranumit si Oscarul educatiei, vor participa 31 de elevi, la diferite sectiuni: educatie plastica, dansuri populare, arta culinara romaneasca.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite