FLASH

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurs la Oficiul National al Monumentelor Istorice Ministerul Culturii si Cultelor organizeaza in data de 10 mai 2005, ora 11, concurs pentru ocuparea functiei de director tehnic la Oficiul

Concurs la Oficiul National al Monumentelor Istorice
Ministerul Culturii si Cultelor organizeaza in data de 10 mai 2005, ora 11, concurs pentru ocuparea functiei de director tehnic la Oficiul National al Monumentelor Istorice. Concursul va consta intr-o lucrare scrisa si un interviu. Inscrierile se fac la sediul MCC pana la data de 5 mai, ora 12.00. Se cer: studii superioare tehnice de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta, vechime de specialitate, minimum 5 ani, cunostinte de operare pe calculator.

Festival de muzica rock in memoria lui Teo Peter
"Festivalul de muzica rock top t 2005 - Un nou inceput" se va desfasura in perioada 12-15 mai, la Buzau. Editia din acest an, cu numarul 21, este dedicata memoriei lui Teo Peter. Printre participanti se numara: Vena Cava, L.O.S.T, Legacy, Lile, Icory, Altar, Opus, Neo, Urma, Timpuri Noi, Riff, Phoenix s.a. Evenimentele vor avea loc la Casa Tineretului (Str. Mesteacanului nr.1).

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite