FLASH

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Muzeul National de Arta se sarbatoreste Ziua Copilului Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Muzeul National de Arta al Romaniei organizeaza cu ajutorul Asociatiei Prietenii Muzeului

La Muzeul National de Arta se sarbatoreste Ziua Copilului
Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Muzeul National de Arta al Romaniei organizeaza cu ajutorul Asociatiei Prietenii Muzeului National de Arta al Romaniei o serie de manifestari pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani. Astazi, la ora 11.00, elevi din clasele a V-a si a VI-a de la Liceul de Arta "Nicolae Tonitza" vor lua parte la un program educativ cu tema "Lumea fantastica", care se desfasoara in cadrul Galeriei de Arta Romaneasca Moderna, si vor picta in curtea muzeului pe cartoane colorate de dimensiuni mari. Sambata si duminica, tot de la ora 11.00, se vor desfasura programele pentru familii cu tema "Atelierul artistului" (participarea se face numai pe baza de programare la numarul de telefon 314. 81. 19). Sambata este rezervata copiilor cu varste intre 10 si 14 ani, iar duminica micutilor intre 6 si 9 ani.

Elevi de la Liceul "Dinu Lipatti" concerteaza la Paris
Elevi ai Liceului de muzica "Dinu Lipatti" din Bucuresti, clasa profesoarei Ligia Pop, vor sustine in zilele de 3 si 4 iunie 2005 doua concerte de muzica clasica la Institutul Cultural Roman din Paris. Recitalul din 3 iunie este dedicat activitatii desfasurate de Asociatia "Solidarite Enfants Roumains Abandonnes" in slujba copiilor defavorizati din Romania. Seria de evenimente de a doua zi este organizata pentru a marca aniversarea Asociatiei franceze "Operations Villages Roumains-France". Vor fi interpretate piese reprezentative din Bach, Mozart, Ravel, Chopin s.a.

Documentar romanesc in SUA
Documentarul "Podul peste Tisa", realizat de Ileana Stanculescu, va participa la cea de-a treia editie a festivalului Silverdocs, din SUA, in perioada 4 si 19 iunie. Din 1.300 de filme inscrise in competitie, au fost selectate 89 de pelicule din 43 de tari. "Podul peste Tisa" a obtinut anul trecut premiul pentru cel mai bun debut la Amsterdam. "Midnight Movies: From the Margin to the Mainstream" va deschide festivalul Silverdocs.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite