Expoziţie inedită în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pavilion organizează în centrul său din Bucureşti în perioada 4 octombrie 2012 - 6 ianuarie 2013 expoziţia "Critical Botox in times of 2.0 feudalism", al cărei curator este Alex Brahim, cunoscut pentru proiectele sale independente.

Critical Botox in times of 2.0 feudalism foloseşte o linie narativă fictivă cu inspiraţie de tip tabloid, pentru a prinde formă într-o publicaţie online şi într-o serie de expoziţii, prima dintre ele având loc la Pavilion în Bucureşti.

"Proiectul se bazează pe un cadru personal, pe relaţia prudentă a curatorului cu artiştii care activează inspiraţional în mai multe zone sociale utilizând diverse forme de producţie sau acţiuni politice. Înţeleasă ca o practică politică în sine, Critical Botox susţine valoarea politică a contactului uman direct în aceste vremuri confuze ale virtualizării şi dezumanizării în interacţiune co-individuală", consideră Alex Brahim, curatorul expoziţiei.

Brahim, născut la Cucuta în Columbia, este un curator independent şi manager cultural, stabilit în Barcelona, care pregăteşte în mod regulat programe şi expoziţii independente.

La expoziţie participă mai mulţi artişti din SUA, Spania, Columbia, Argentina şi Belgia.

Expoziţia va fi acompaniată de o publicaţie realizată la finalul actului curatorial, precum şi de o publicaţie tip poster/ziar dedicată primei expozitii care va conţine structura generală a proiectului, ilustraţii şi texte a unor autori invitaţi. Publicaţiile vor fi realizate la închiderea proiectelor, pentru a finaliza cercetarea ce se desfăşoară în timpul expoziţiilor. Design-ul grafic pentru acest proiect va fi realizat de studioul Los Trini din Barcelona.

vernisajul are loc joi, 4 octombrie, începând cu ora 19.00. Deschiderea expoziţiei va fi marcată printr-o petrecere denumită "Reforma Smoke Out" la un club bucureştean, intrarea fiind liberă.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite