Expoziţie la metrou, prădată după o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 40 de imagini despre Bucureştiul de astăzi, expuse la staţia de metrou Dristor, au rezistat o singură zi, după care au fost însuşite de "iubitorii" de artă. Vernisajul a fost organizat de

Cele 40 de imagini despre Bucureştiul de astăzi, expuse la staţia de metrou Dristor, au rezistat o singură zi, după care au fost însuşite de "iubitorii" de artă. Vernisajul a fost organizat de asociaţia "Bucureştiul meu drag", iar evenimentul ar fi trebuit să se încheie pe 30 iunie.

Cei care au tranzitat staţia de metrou au avut parte însă de cea mai scurtă expoziţie dintr-un spaţiu public, pentru că imaginile surprinse în Capitală de către fotografi profesionişti şi amatori au dispărut. "M-a sunat o cunoştinţă că nu mai sunt fotografiile pe pereţi. Am fost la Metrorex, la poliţie, poate cineva a făcut exces de zel la curăţenie", a spus Andrei Bârsan, organizatorul evenimentului. Fotografii participanţi au fost şocaţi de ceea ce s-a întâmplat. "Este total nepotrivită atitudinea unor bucureşteni faţă de spaţiul public.

Se pare că lumea nu este pregătită pentru astfel de artă", a spus Lucian Muntean, unul dintre expozanţi. Conducerea Metrorex a precizat că a fost demarată o anchetă internă. În ciuda acedstui incident, următorul set de fotografii va fi expus în staţia Dristor pe 1 iunie.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite