„Eu când vreau să fluier, fluier“, pe DVD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DVD-ul oficial al deja celebrului film „Eu când vreau să fluier, fluier", editat de Metropolis Film, poate fi cumpărat, începând de astăzi, în reţeaua librăriilor Cărtureşti din întreaga ţară, la preţul de 39 de lei.

Pe lângă filmul original, DVD-ul conţine ca bonus trailerul peliculei şi o galerie foto. „Ar fi fost greu de făcut un making of al filmului, din cauza condiţiilor în care am lucrat, într-un centru de detenţie", explică producătorul filmului, Daniel Mitulescu. „Erau o mulţime de gardieni care nu trebuiau filmaţi, astfel încât prezenţa unei alte camere, care să filmeze turnajul, era ceva imposibil".

O producţie Strada Film, pelicula regizată de Florin Şerban îi are în distribuţie pe George Piştereanu, Ada Condeescu, Clara Vodă, Mihai Constantin şi o lungă listă de neprofesionişti dintre cei aflaţi în închisoarea în care s-a filmat, printre care celebrul Papan Chilibar. Pe un scenariu de Cătălin Mitulescu şi Florin Şerban, după o piesă scrisă de Andreea Vălean, filmul are cartea de vizită a celor două premii importante câştigate, în iarnă, la Festivalul de la Berlin: Marele Premiu al Juriului (Ursul de Argint) şi Premiul Alfred Bauer.

Lupta pentru putere

Personajul principal, Silviu, mai are doar cinci zile până la eliberarea din penitenciarul de minori. Dar cele cinci zile devin o eternitate după ce primeşte vizita neaşteptată a mamei sale şi în penitenciar vine în practică Ana, o frumoasă studentă la sociologie. „Excelent! Mai ales când vine vorba de captarea tensiunilor din interiorul unui centru de detenţie, pentru că reuşeşte să reinventeze total lupta pentru putere nelipsită în filmele despre închisoare", scria „Variety".

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite