Editurile ne ispitesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lansări, întâlniri cu scriitori, reduceri de preţuri, la târg Mâine se deschide, în pavilionele 13, 14, 15, 16 şi 17 ale Complexului Expoziţional Romexpo, Târgul Internaţional de

Lansări, întâlniri cu scriitori, reduceri de preţuri, la târg

Mâine se deschide, în pavilionele 13, 14, 15, 16 şi 17 ale Complexului Expoziţional Romexpo, Târgul Internaţional de Carte "Bookfest".

La cea de a treia ediţie în acest spaţiu, târgul se desfăşoară pe o suprafaţă de 14.000 mp (faţă de 11.000 mp anul trecut), cu o suprafaţă a standurilor de 5.100 mp (4.200 în 2007), găzduieşte 160 de edituri (faţă de 220 la ediţia precedentă) şi în jur de 50.000 de volume. Printre noutăţi, amintim un pavilion destinat evenimentelor şi dezbaterilor, concerte, proiecţii de film.

Promoţii, reduceri de preţuri, speranţe

Pentru avanpremiera noastră am rugat câteva edituri importante să ne destăinuie propunerea şi speranţele lor legate de eveniment. Am aflat astfel că Humanitas va oferi un "mic spectacol" de lansare a fiecăreia dintre cele 100 de noutăţi, că expune circa 1.000 de titluri, că printre scriitorii ce nu trebuie rataţi se numără Radu Paraschivescu, Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Ana Blandiana, Nicolae Manolescu, Ioana Pârvulescu...

În afara reducerilor de 20%, Grupul Editorial Corint organizează promoţii cu preţ unic (5 lei, 7 lei şi 10 lei). Interesantă ni s-a părut şi comparaţia între participările la Bookfest şi la Gaudeamus. Pentru Corint, de exemplu, "Gaudeamus" a fost mai prolific, dar speră să depăşească acum cu 100% vânzările de la ultima ediţie Gaudeamus.

Editura Adevărul Holding este prezentă la Bookfest

La ediţia din acest an a Târgului de carte Bookfest, editura ziarului nostru lansează 40 de titluri noi. În ediţie de lux, seriile "Opere complete" ale unor bine-cunoscuţi şi iubiţi scriitori - Sven Hassel, Theodor Constantin şi James Clavell - vor fi lansate la standul publicaţiilor "Adevărul" din pavilionul 15 de la Romexpo.

În acelaşi timp, cititorii vor putea găsi la standul nostru colecţiile operelor complete de Vintilă Corbul şi Eugen Burada, lansate la Bookfest 2007, care pot fi cumpărate, la târg, cu o reducere de 10%.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite