Editura Adevărul, la Salonul de Carte Amplus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţia cu vânzare are loc între 4 şi 8 martie, în Capitală, la Muzeul Naţional de Istorie a României. Salonul de Carte şi Presă Internaţional  Amplus poate fi vizitat între orele 11.00 şi 19.00, în fiecare zi a târgului, şi între 11.00 şi 16.00, duminica.

Iubitorii de carte îşi pot întregi acum colecţia “100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă”. Standul Editurii Adevărul, cu o suprafaţă de 24 de metri pătraţi, va expune toate cele 16 titluri, apărute pe piaţă până la data de 26 februarie în această colecţie, la un preţ de numai 10, 99 lei.

Tot aici va fi expus romanul „Doamna Bovary”, care va apărea pe piaţă mâine, precum şi DVD-urile cu filmele Adevărul. De asemenea, vor fi puse la dispoziţie volumele din Colecţia Adevărul, adică peste peste 150 de cărţi de lux, dintre care cele mai proaspete apariţii sunt operele lui J. F. Cooper.

Marii absenţi: Humanitas şi Polirom

Târgul, care se deschide oficial astăzi, de la ora 15.00, dispune de o suprafaţă de o mie de metri pătraţi şi adăposteşte standuri ale editurilor Curtea-Veche, Rao, Nemira, Corint, Adevărul, Eminescu, dar şi edituri mai puţin cunoscute precum Editura Lumen, Editura Cetatea de Scaun din Târgovişte sau Editura Dacica.

Marii absenţi ai acestui eveniment sunt editurile Humanitas, Polirom şi Cartea Românească.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite