Doua noi telenovele, Acasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Ingerul noptii" In 5 ianuarie, de la ora 19, Acasa debuteaza un nou serial marca Televisa, "Ingerul noptii", serial ce va putea fi vizionat in premiera europeana. Este ultimul scenariu pe care l-a

"Ingerul noptii"
In 5 ianuarie, de la ora 19, Acasa debuteaza un nou serial marca Televisa, "Ingerul noptii", serial ce va putea fi vizionat in premiera europeana. Este ultimul scenariu pe care l-a scris, inainte de a se retrage, Delia Fiallo. In "Ingerul noptii", Alejandra Barros are primul rol principal din cariera, iar alaturi de ea joaca Angelica Rivera, Jorge Salinas, Cesar evora, Patricia Navidad, Rene Strickler, Maria Rojo. Initial, Osvaldo Rios ar fi trebuit sa interpreteze rolul principal masculin. Televisa a renuntat la el: imaginea sa a fost patata, dupa ce a fost declarat vinovat in instanta de violenta domestica impotriva fostei sale iubite. Juan Gabriel este cel care interpreteaza tema muzicala a serialului. El a compus melodia, intitulata "Yo te recuerdo", in urma cu cinci ani, pentru sora sa. "Ingerul noptii" a fost implicat, in Mexic, intr-o ampla campanie menita sa reduca analfabetismul infantil.
"Legaturi de familie"
Compania Globo- Brazilia vine Acasa cu o "Legaturi de familie", o drama care se bazeaza pe un triunghi amoros in care mama si fiica sunt indragostite de acelasi barbat. Productia marcheaza reintoarcerea pe micile noastre ecrane a Verei Fischer, cunoscuta pentru rolul Ivette din "Clona". In distributie se regasesc Giovanna Antonneli, in rolul unei prostituate de lux, Tony Ramos, Jose Mayer si Fernando Torres, printre alti 80 de actori, numar de doua ori mai mare decat o distributie obisnuita. "Legaturi de familie" a folosit si de doua ori mai multe costume pentru personajele principale. In ciuda distributiei numeroase, a unui numar mare de costume si decoruri, proiectul s-a incadrat in bugetul initial de 100.000 de reali pe episod ( 33,9 USD). Regizat de Ricardo Waddington, "Legaturi de familie" a fost cea mai vizionata productie a TV Globo in 2001.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite