Donald Sutherland, cel mai mare fan al fiului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multipremiatul actor Donald Sutherland, cu o carieră de peste 46 de ani la Hollywood, are un motiv de mândrie mai mare decât cele 148 de roluri pe care le-a avut şi decât cele două Globuri de

Multipremiatul actor Donald Sutherland, cu o carieră de peste 46 de ani la Hollywood, are un motiv de mândrie mai mare decât cele 148 de roluri pe care le-a avut şi decât cele două Globuri de Aur câştigate. Este vorba despre fiul său, Kiefer Sutherland, interpretul eroului Jack Bauer din serialul „24”. Donald Sutherland s-a autonumit cel mai mare fan al serialului şi nu pierde niciun episod din drama premiată cu multiple Emmy-uri.

Motiv de supărare

Tocmai din această cauză, Sutherland senior s-a supărat pe fiul său în cadrul unei mese în familie, pentru că acesta a dezvăluit, fără să-şi dea seama, detalii esenţiale din scenariul apreciatului serial. „Ţin minte că anul trecut eram la cină şi am făcut greşeala să spun că trebuie să merg acasă în curând, pentru că trebuie să filmăm scenele x, y şi z. Şi s-a supărat pe mine, pentru că i-am spus ce filmam, fără să mă gândesc şi i-am dezvăluit o parte importantă din acţiune”, a povestit Kiefer Sutherland într-un interviu.

Nu este de mirare că Donald s-a supărat, pentru că a urmărit serialul chiar şi când lucra la un film în Franţa. „Tatăl meu a început să urmărească «24» în Franţa, când filma în locaţie, şi emitea neîntrerupt de reclame. Apoi a venit în State şi a ajuns să deteste pauzele publicitare, pentru că nu mai suporta suspansul”, a adăugat Sutherland Junior.

„24“, în fiecare vineri!

Puteţi achiziţiona câte două episoade din serialul de succes „24“, în fiecare vineri, împreună cu ziarul „Adevărul“

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite