„Dilemateca“, cu „Dilema veche“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

JOI, 27 IANUARIE Publicaţia culturală lunară „Dilemateca“ va fi distribuită, începând de astăzi, doar împreună cu revista „Dilema veche“, la preţul de 6,99 lei.

Cele 80 de pagini tipărite în condiţii excelente conţin pe lângă recenzii ale ultimelor cărţi apărute în librării sau informaţii despre viaţa şi hobby-urile scriitorilor români şi străini, şi o proză inedită semnată Radu Cosaşu, publicată în seria „Aventura vieţii mele".

În actualul număr al revistei „Dilemateca" mai puteţi afla „ce gust au cărţile", în rubrica „Dosar", şi de ce spune scriitoarea Gabriela Adameşteanu că „scrierea unui roman e un fel de loterie".

În fiecare ultimă zi de joi a fiecărei luni nu rataţi combinaţia „Dilema veche" + „Dilemateca". Numărul de astăzi al „Dilemei vechi" conţine, în cele 32 de pagini, pe lângă alte articole, şi dosarul tematic „Cum să... Reţete, formule, coduri!", dedicat fenomenului reţetelor şi manualelor de tot felul: de utilizare a vieţii, de bune maniere, de a face bani, a te distra şi de a fi fericit.

„După aproape cinci ani, «Dilemateca» a căpătat un contur limpede. Pentru a o face să ajungă la cât mai mulţi cititori, se va distribui împreună cu «Dilema veche»", declară Mircea Vasilescu, redactor-şef al „Dilemei vechi" şi senior editor la „Dilemateca". 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite