Despre dragoste cu Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol se vor întâlni pentru prima dată pe platoul de filmare pentru un lungmetraj independent numit „Love Building", pentru care vor fi şi producători

„Love Building" este cel mai ambiţios proiect al şcolii Actorie de film.ro, fondată de cei trei actori, care şi-au dorit să aducă pe marile ecrane din România un alt tip de cinema, liber de orice fel de constrângere conceptuală.

Cu acest prilej, Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol vor deveni pentru prima oară colegi de platou şi producători pentru o poveste în care-şi propun să prezinte poveştile unor cupluri ce apelează la un tratament inedit pentru a-şi salva relaţiile, informează un comunicat, citat de Mediafax.

„«Love Building» este o producţie independentă, care demonstrează că astăzi, în România, producţia de film poate exista şi în afara sistemului, în condiţiile în care oamenii din spatele proiectului au o pasiune nebună pentru ceea ce fac. Lucru care se aplică perfect filmului nostru", au declarat cei trei actori.

Lungmetrajul este o comedie dramatică, al cărei subiect le permite tuturor actorilor să experimenteze stări, trăiri, situaţii atât comice, cât şi dramatice, paleta de joc fiind una extrem de variată.

Distribuţia filmului este alcătuită din cei 30 de absolvenţi ai celei de-a cincea generaţii a şcolii de actorie, alături de Bucur, Boguţă şi Papadopol. Aceştia vor da viaţă unei poveşti care se construieşte pe durata unei săptămâni, într-o tabără, numită „Love Building", al cărei scop este să „repare" relaţii de cuplu ajunse într-un moment critic. Reconstruirea (în cazul în care este posibilă) poveştilor de dragoste dintre participanţi trece printr-o serie de teme şi exerciţii, date de cei trei psihoterapeuţi şi traineri ai taberei, interpretaţi de Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă. Cu mult umor, dar şi cu o abordare destul de directă şi chiar crudă pe alocuri a relaţiilor de cuplu, tabăra „Love Building" încearcă să demonstreze că se poate ajunge la „şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi". Dacă au trăit împreună sau separat, aceasta este o altă discuţie...

Filmările pentru „Love Building" vor începe pe 23 iulie la Baloteşti. Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol se vor reîntâlni în faţa camerei de filmat după 12 ani. În 2001, cei doi au fost protagoniştii lungmetrajului de debut al regizorului Cristi Puiu, „Marfa şi banii".

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite