Citiţi în „Dilema Veche” de astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polemică G.M. Tamás şi Andrei Pleşu, despre stânga şi dreapta: „Găsesc în duhul meu obscur tandreţe chiar şi pentru câte un fermecător duşman de clasă, ca tine, Andrei.” (G.M.

Polemică

G.M. Tamás şi Andrei Pleşu, despre stânga şi dreapta: „Găsesc în duhul meu obscur tandreţe chiar şi pentru câte un fermecător duşman de clasă, ca tine, Andrei.” (G.M. Tamás) „Rămân totuşi fidelul, plin de o paradoxală simpatie, «duşman de clasă». ”

Dosar

Publicitate şi consum – cumpărăm pentru că aşa vrem? „Românii pretind că sunt sufocaţi de reclame, însă continuă să le înghită fără să schimbe postul. Publicaţia germană „Der Spiegel“ a dedicat un articol haosului publicitar outdoor din Bucureşti.”

Interviu

Fotograful italian Ferrante Ferranti descrie Bucureştiul fotografiat de el. „Ruinele din Bucureşti nu au nimic poetic, sunt doar o profanare a locurilor şi a timpului. Ele nu au avut timp să devină ruine.”, a declarat fotograful italian în interviul din „Dilema Veche”.

Reportaj

Adina Popescu despre lumile paralele în care trăiesc copiii bogaţi şi cei săraci. „«Eu nu mai vin la cursul ăsta de căcat şi te spun lu’ mama!» Este replica unei fetiţe de 9 ani care s-a supărat pentru că profesoara n-a vrut s-o treacă «sexy Sonia» în catalog.”

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite