Cinematograf de lux în Horezu pentru 15 spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cine şi-ar fi închipuit că într-un orăşel, precum Horezu, cu o mână de locuitori (până în 10.000), chiar în centru, vom găsi cinematograf de lux.Problema este că dotările de ultimă

Cine şi-ar fi închipuit că într-un orăşel, precum Horezu, cu o mână de locuitori (până în 10.000), chiar în centru, vom găsi cinematograf de lux.
Problema este că dotările de ultimă oră nu au atras prea mulţi cinefili, iar investiţia este deja regretată de proprietar, el însuşi un mare pasionat de film, după cum ne-a declarat.
"Când eram copil, îmi plăcea să mă duc la cinema. Tot trecând pe lângă acest cinematograf, şi văzându-l dărăpănat, cu acoperişul căzut, mi-a părut rău şi am decis să fac ceva", susţine proprietarul Georgică Obadă. Deşi şi-a manifestat în nenumărate rânduri dorinţa de a-l cumpăra, nu a avut succes. După doi ani, în urma unei licitaţii, l-a luat în chirie (13.000.000 lei vechi/lună). Cei care vor să se relaxeze în timpul liber au ocazia să vadă un film bun, imediat după ce rulează la Bucureşti, dar pot să bea un suc sau o cafea în timpul vizionării. Biletul costă 40.000 lei. Cu toate condiţiile oferite (mobilier confortabil, aer condiţionat, mini-bar), doar 10-15 oameni s-au încumetat să-i treacă pragul în ultimele luni. Proprietarul ne-a mărturisit că s-a apucat de această afacere, în care a investit peste 2 miliarde de lei, mizând pe cei 2.100 de elevi şi peste 100 de cadre didactice din Horezu. "Spre surprinderea mea nu mă aşteptam că nu merge filmul. Eram foarte convins că lumea va veni". Contractul de închiriere este pe trei ani. Proprietarul nu s-a gândit niciodată să schimbe destinaţia.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite