Cerbul de Aur, câştigat de Răzvan Krivach

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu a fost o surpriză că va câştiga un român. Chiar şi din exit-pollul realizat de TVR reieşea ca sigur acest fapt. Trofeul Cerbul de Aur le-a fost acordat lui Răzvan Krivach (foto) şi

Nu a fost o surpriză că va câştiga un român. Chiar şi din exit-pollul realizat de TVR reieşea ca sigur acest fapt. Trofeul Cerbul de Aur le-a fost acordat lui Răzvan Krivach (foto) şi trupei sale.

Formaţia Biondo din Suedia, favorită şi ea la câştigarea trofeului, a ocupat locul al doilea. Premiul al treilea, în valoare de 5.000 de euro, a fost acordat trioului Tony Poptămaş&Desperado feat. Alexandra Ungureanu. Cea mai votată concurentă de publicul român a fost covăsneanca Anamari Dancs.

"Vreau să le mulţumesc colegilor mei, nu doar celor şase care sunt acum pe scenă cu mine, ci şi celorlalţi care formează echipa mea, pentru că toţi au câştigat în seara aceasta, nu doar numele Răzvan Krivach", a declarat câştigătorul trofeului.

Răzvan este absolvent al Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca. Este compozitor, textier şi poliinstrumentist. Scrie muzică pentru teatru şi film, dar şi muzică electronică. În 2003, a câştigat trofeul Mamaia, iar în urmă cu câţiva ani a ratat calificarea la o ediţie precedentă a Cerbului de Aur.

A existat un fan declarat al lui Krivach: solistul trupei Iris, Cristian Minculesu, care a crezut în şansele lui Răzvan, dar a recunoscut că e un pic subiectiv, pentru că şi el cântă rock.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite