Ce zile frumoase! la UNTEATRU

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, începând cu ora 19.00, la UNTEATRU va avea loc premiera spectacolului „Ce zile frumoase!" după Samuel Beckett

La doi ani de existenţă, teatrul independent care-şi are sediul într-o casă poetică din apropiere de CEC-ul de pe Calea Victoriei, UNTEATRU propune o nouă premieră în toiul verii, când stagiunile sunt închise. Opt premiere proprii, unsprezece spectacole găzduite şi şaizeci de artişti în peste o sută de reprezentaţii, aşa ar arăta un bilanţ al activităţii acestui teatru independent după doi ani de activitate. Piesa lui Samuel Beckett este prima din această stagiunea estivală.

„Ce zile frumoase!" este un eseu teatral, încadrat în zona absurdului, despre trecerea timpului şi efectul pe care aceasta îl are asupra condiţiei umane.
O femeie, Winnie, se scufundă încet într-o movilă de pământ sub un soare nimicitor. Alături, liber să se mişte, se află Willie, soţul ei.

Se aude o sonerie. Winnie se trezeşte. Începe o nouă zi. O zi ca oricare alta căreia trebuie să-i supravieţuiasă. Întrebare este dacă va reuşi?

Spectacolul este pus în scenă de Sânziana Stoican, avându-i în distribuţie pe Sabrina Iaşchevici şi Ionuţ Vişan. Scenografie este semnată de Valentin Vârlan.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite