Căsătorie cu năbădăi în „Buletin de Bucureşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al patrulea film din colecţia „Mari Comedii Româneşti“ va fi distribuit împreună cu ghidul „Adevărul TV“, la preţul de 10,99 lei. Cereţi astăzi la chioşc DVD-ul cu „Primăvara bobocilor“, iar săptămâna viitoare nu rataţi o altă comedie savuroasă: „Buletin de Bucureşti“, în regia lui Virgil Calotescu.

Silvia Popescu (Catrinel Dumitrescu) este din Călăraşi şi tocmai a terminat Facultatea de Agronomie în Bucureşti. A primit repartiţie în provincie, însă tânăra nu vrea să plece din Capitală pentru că i-a spus un „operator de la televiziune“ că este telegenică şi pe deasupra „mai are şi voce“.

Silvia Popescu nu e sigură că vrea să ajungă artistă, nici nu e convinsă că vrea să devină inginer agronom, deşi are o teorie interesantă vizavi de această meserie: „Agricultura modernă înseamnă cât mai puţini oameni pe câmp şi cât mai multe maşini“. Proaspăta absolventă se întreabă un singur lucru: „Cum fac eu rost de buletin de Bucureşti?“
Un soţ de 10.000 de lei

Varianta optimă pentru ca Silvia să obţină o slujbă bună în Capitală rămâne căsătoria. Tânăra e hotărâtă să-l plătească pe cel care ar dori să-i devină soţ cu suma de 10.000 de lei. Zis şi făcut. Doar că socotelile Silviei nu se potrivesc cu „cerinţele pieţei“. Totul trebuie aranjat într-aşa fel să nu afle miliţia.

După mai multe încercări eşuate, Silvia dă peste un şofer de taxi (Mircea Diaconu), care acceptă să-i fie soţ pentru suma de 10.000 de lei. Totul se desfăşoară extrem de rapid şi în două zile au verighete pe deget. Dar aventura lor de tineri proaspăt căsătoriţi abia începe.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite