Cărți reduse cu 25% la Librăriile Adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţeaua Librăriilor Adevărul a pregătit o surpriză estivală de proporţii fanilor lecturii.

În această vară, începând cu 9 iulie, cele mai căutate cărţi ale momentului vor fi vândute cu o reducere de 25%. Editura care va inaugura programul special conceput de Librăriile Adevărul va fi Polirom. Timp de o săptămână, aproape 700 de titluri lansate în ultimii ani de editura ieşeană vor putea fi achiziţionate din reţeaua Librăriilor Adevărul cu un preţ redus cu 25%.

Indiferent că este vorba despre clasici ai literaturii universale, precum Gogol, Ernest Hemingway, J.D. Salinger, Edgar Alan Poe, John Steinbeck, Ilf şi Petrov, Samuel Beckett, George Orwell, José Saramago, Günter Grass, Umberto Eco, Salman Rushdie, Amos Oz, Vladimir Nobokov sau despre cei mai apreciaţi scriitori români, precum Octavian Paler, Filip Florian, Dan Lungu, Norman Manea, Aurora Liiceanu, Matei Vişniec, Ion Vianu, Nicolae Steinhardt şi Marta Petreu, cu toţii vă vor sta la dispoziţie prin cărţile lor, la un tarif estival.

Totul în limita stocurilor disponibile. Luna iulie va avea un al doilea „invitat" de onoare, în persoana Editurii ALL, în timp ce în luna august „regine" se vor încorona în acest proiect editurile Nemira şi Trei. Campania concepută de reţeaua Librăriilor Adevărul îşi propune să ofere cele mai interesante cărţi apărute în ultimii ani, la cele mai atractive preţuri ale verii.

Unde găsiţi Librăriile Adevărul

Librăriile Adevărul se află deschise la Bucureşti (două la număr, prima lângă cinematograful Patria, pe Bulevardul Magheru, la numărul 18, a doua lângă Universitate, pe Strada Doamnei nr. 27 - 29, cu intrare dinspre Bulevardul I.C. Brătianu), la Timişoara, tot două (prima în apropierea Pieţei Unirii, pe strada F. Mercy nr. 3, la parter, iar cealaltă aflată pe strada Alba Iulia, fostă Vlad de la Marina).

Alte librării se află în Iaşi (în centru, pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt la numărul 4), la Cluj-Napoca (amplasată pe strada Ion Raţiu la numărul 2), la Braşov (în chiar centrul istoric al oraşului, pe strada Michael Weiss), la Galaţi (pe strada Brăilei nr. 169, vizavi de sediul Poliţiei Judeţene), Craiova (strada Împăratul Traian nr. 9, în vecinătatea Universităţii din Bănie) şi Focşani (strada Independenţei nr. 34). Programul de lucru al librăriilor este în medie de la ora 9.00 la ora 21.00, de luni până vineri, iar în weekend de la ora 9.00 la ora 20.00.

700 de titluri apărute la Editura Polirom vor fi vândute cu o reducere de 25%.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite