Cărți gratis la B'estFest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Editura Litera dăruiește mii de cărți petrecăreților aflați pe iarba din Tunari, pe malul Lacului Pasărea, la sărbătoarea muzicii B'estFest Summer Camp.

Cei aflați la festival vor putea primi cărți din colecția Thriller - editate de Litera, care cuprinde cele mai bune titluri ale celor mai celebri autori ai genului: Clive Cussler, Lee Child, Steve Berry, Mary Higgins Clark și mulți alții. Acțiunea face parte dintr-o serie de evenimente sociale ce au ca scop încurajarea lecturii pentru tineri și nu numai.

Ideea principală a acestei activități culturale care are loc la B'estFest, poate fi rezumată astfel: fiecare carte are un ritm propriu care trebuie adaptat la personalitatea cititorului, iar dacă lectura este desfășurată pe acorduri muzicale, provocarea de a continua lectura cu un următor roman, este extrem de incitantă. Acțiunea își mai propune cultivarea interesului pentru cărți în rândul românilor și promovarea lecturii în spațiile publice și are ca scop redeșteptarea interesului pentru carte și lectură.

Cea de-a şasea ediţie a festivalului B'ESTFEST Summer Camp se încheie în seara aceasta, pe malul lacului Pasărea din comuna Tunari, în nordul Bucureştiului.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite