Claudia Cardinale şi Florin Piersic, pe aceeaşi scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitaţii speciali ai Festivalului Internaţional de Film Transilvania, Claudia Cardinale şi Florin Piersic, s-au flatat reciproc la întâlnirea cu publicul.

Florin Piersic a sosit la conferinţa de presă a TIFF cu poza actriţei Claudia Cardinale la piept, de pe vremea în care aceasta nu avea mai mult de 25 de ani. „Uitaţi ce v-am adus“, a exclamat Piersic la intrarea în sală.

Sâmbătă seara, la Gala de închidere a festivalului de film de la Cluj-Napoca, actorul român o sorbea din priviri pe Cardinale, luând-o şi în braţe de câteva ori.

„Toată lumea primeşte premii aici şi noi, bătrânii, nu primim nimic. Dar mie nu-mi trebuie. Îmi ajunge Claudia Cardinale“, a glumit Piersic, pe scena Teatrului Naţional din Cluj-Napoca.

În replică, celebra actriţă de origine italiană a declarat că „nici nu mai ştie de câte ori a pupat-o Piersic“, catalogându-l drept un personaj simpatic.

„Frumuseţea nu e importantă în cinema“

Chiar dacă este una dintre cele mai frumoase apariţii cinematografice din anii ’60, Claudia Cardinale spune că succesul ei nu s-a datorat acestui aspect. Ea a precizat că frumuseţea nu este importantă în cinematografie, ci „fotogenia şi modul în care un actor reuşeşte să treacă dincolo de sticlă“.

Actriţa a mărturisit că nu avut niciodată un model în cinematografie, însă era asociată cu una din figurile emblematice ale filmului. „Ceea ce pot să vă spun este că mi se spunea mereu Brigitte Bardot Claudia Cardinale“, a conchis ea.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite