„Antichrist“ - la Bucureşti,„Poliţist, adjectiv“ - la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mult-aşteptatul film al danezului Lars von Trier, întâmpinat de criticii de la Cannes cu zâmbete ironice şi reacţii de nemulţumire şi disconfort, care a avut premiera în România, la Festivalul Transilvania de la Cluj-Napoca, va fi prezentat şi la Bucureşti, vineri, la ora 19.00, la Muzeul Ţăranului Român.

Cu Willem Dafoe şi Charlotte Gainsbourg în rolurile principale,„Antichrist“ vorbeşte despre suferinţa unor părinţi care şi-au pierdut fiul.

GRATIS LA FILM

De o proiecţie specială va avea parte şi „Poliţist, adjectiv“. Filmul regizat de Corneliu Porumboiu va rula vineri, de la ora 22.00, în curtea Colegiului Naţional Brukenthal din Sibiu. O parte dintre filmele prezentate la TIFF-ul clujean vor ajunge începând de astăzi şi până pe 14 iunie, la Sibiu, unde cinefilii sunt aşteptaţi în curtea Colegiului Naţional Samuel von Brukenthal, la Teatrul de vară din Parcul Tineretului şi la Centrul Cultural Habitus (subsol Biserica Romano-Catolică). Intrarea este gratuită.

TIFF-ul le dă întâlnire bucureştenilor în perioada 10 – 18 iunie la Cinema Elvira Popescu şi la Muzeul Ţăranului Român cu o selecţie de 35 de filme, unde un bilet costă 7 lei, respectiv 8 lei.

La Sibiu vor putea fi urmărite peliculele „Il Divo“, „Repo! The Genetic Opera“ sau „Cenuşă şi sânge“. Programul TIFF-ului din Bucureşti cuprinde titluri precum „Nord“ (câştigătorul Trofeului Transilvania 2009, alături de „Poliţist, adjectiv“) sau controversatul „Antichrist“.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite