Britney Spears, de la droguri la MTV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţesa pop a reintrat în graţiile publicului american şi a câştigat primele sale trei statuete la MTV Video Music Awards Obişnuit cu apariţiile haotice şi dezastruoase ale artistei

Prinţesa pop a reintrat în graţiile publicului american şi a câştigat primele sale trei statuete la MTV Video Music Awards

Obişnuit cu apariţiile haotice şi dezastruoase ale artistei din ultimul an, publicul american a fost mirat să vadă o versiune liniştită a acesteia.

Starul american a revenit triumfător pe scena muzicală internaţională, duminică seara, la Los Angeles, pe scena MTV Video Music Awards. Artista a câştigat trei premii, dintre care cel mai important al ediţiei, Videoclipul anului, pentru piesa "Piece of me".

După ce a primit cel de-al treilea premiu, Britney a declarat: "Sunt şocată!", mulţumindu-i lui Dumnezeu. Acestea sunt primele distincţii pe care Britney le primeşte în cadrul MTV Video Music Awards, deşi a mai fost nominalizată de 16 ori până acum.

Mai bine decât în 2007

S-au făcut destule speculaţii pe seama apariţiei acesteia, având în vedere prestaţia nefericită de anul trecut. În 2007, Britney a apărut, la acelaşi eveniment, într-o ţinută sumară care nu o avantaja deloc, a făcut playback şi nici aşa nu a reuşit să ţină pasul cu melodia, întreaga reprezentaţie fiind catalogată ca neprofesionistă şi dezastruoasă.

Reuşitele de duminică seară anunţă "însănătoşirea" artistei pe toate planurile, după un an zbuciumat, în care a fost permanent pe prima pagină a tabloidelor.

Premiile VMA 2008

Videoclipul anului: Britney Spears, "Piece of Me"
Cel mai bun videoclip al unei artiste: Britney Spears, "Piece of Me"
Cel mai bun videoclip al unui artist: Chris Brown, "With You"
Cel mai bun videoclip rock: Linkin Park, "Shadow of the Day"
Cel mai bun videoclip hip-hop: Lil Wayne, "Lollipop"
Cel mai bun videoclip pop: Britney Spears, "Piece of Me"
Cel mai bun dans într-un videoclip: The Pussycat Dolls, "When I Grow Up".
Cel mai bun nou artist: Tokio Hotel

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite