Bilete la Festivalul Naţional de Teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La teatrele din Bucureşti s-au pus în vânzare bilete pentru Festivalul Naţional de Teatru (FNT), care se va desfăşura în Capitală între 30 octombrie şi 7 noiembrie. Preţurile la spectacolele selecţionate de criticul de teatru Cristina Modreanu variază între 10  şi 60 de lei.

Printre atracţiile festivalului  se numără spectacolul „Hey, Girl!", regizat de celebrul Romeo Castellucci, care va avea două reprezentaţii (miercuri, 3 noiembrie, şi joi, 4 noiembrie), la Sala Izvor a Teatrului Bulandra. În cadrul festivalului sunt şi două premiere regizate de Rodrigo Garcia, la Teatrul Naţional din Timişoara, şi de Matthias Langhoff, la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj.

Spectacolul „Interzis accesul animalelor", de Rodrigo Garcia, va avea premiera, în cadrul FNT, la 2 şi 3 noiembrie, la Opera Naţională din Bucureşti. Regizorii Rodrigo Garcia şi Romeo Castellucci nu vor fi prezenţi la reprezentaţiile spectacolelor lor din Capitală.

Pe lângă „Hey, Girl!", este invitat din străinătate, în cadrul celei de-a 20-a ediţii a FNT, şi spectacolul „Regele moare" de Eugène Ionesco, regizat de Silviu Purcărete, o coproducţie Les Arts et Mouvants.

Biletele se găsesc, în Bucureşti, la teatrele-gazdă ale spectacolelor: Odeon, Comedie, Bulandra, Nottara,  Mic, Metropolis, Luni de la Green Hours, precum şi la Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul Naţional de Operetă, Opera Naţională Bucureşti şi Centrul Naţional al Dansului. Din 10 octombrie se pot cumpăra bilete la spectacolele din FNT şi online, pe www.bilete.ro. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite