Autori „grei“ ai literaturii universale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi, în fiecare joi, un volum din Colecţia „O sută de cărţi fundamentale“se va distribui împreună cu „Adevărul“. „O sută de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“ e titlul celei mai recente colecţii a Editurii Adevărul. Seria cuprinde opere esenţiale ale literaturii universale.

Cărţile din colecţie sunt legate în piele ecologică şi au, fiecare, câte un semn de carte din mătase. Grafica paginii e dintre cele mai bune, încât orice pasionat de carte nu poate să nu-şi dorească un asemenea produs.

Prima surpriză pe care o oferă “Adevărul” cititorilor săi este distribuirea gratuită a două volume din colecţie  – “Notre Dame de Paris”, de Victor Hugo, şi “Marile speranţe”, de Charles Dickens - în zilele de 13, respectiv 20 noiembrie.

Săptămânile următoare vor aduce alte 98 de volume, printre care “Un yancheu la curtea regelui Arthur”, de Mark Twain, “Cărţile junglei”, de Rudyard Kipling, “Ultimul Mohican”, de J.F. Cooper, “Anna Karenina”, de Lev Tolstoi, “Doamna Bovary”, de Gustave Flaubert, sau “La răscruce de vânturi”, de Emily Bronte.

Operele sunt publicate sub semnătura celor mai buni traducători şi se adresează, deopotrivă, tinerilor şi adulţilor, consumatorilor de literatură de divertisment sau celor de literatură academică.

Joia cărţilor

Autorii români nu lipsesc din colecţie - Ioan Slavici cu “Mara”, Liviu Rebreanu cu “Ion” - editura dorind să pună accent pe scriitura “de rezistenţă” a literaturii universale, pe clasic şi neperisabil.

Acesta este motivul pentru care a creat, pentru cititorii săi, o colecţie cu un design atrăgător şi, totodată, durabil. În fiecare joi, cartea va putea fi achiziţionată împreună cu ziarul şi cu suplimentul de sănătate – toate la un preţ de 9,99 lei pachetul.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite