„Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu“, pe DVD la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul regizat de Andrei Ujică a fost lansat pe DVD la Paris, în exclusivitate pentru celebrul lanţ de magazine Fnac.

DVD-ul cu „Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu" poate fi cumpărat în trei variante: cu subtitluri în franceză, engleză, dar şi în varianta originală, în limba română. DVD-ul conţine şi un booklet intitulat „Who's who în «Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu»", cu minibiografiile tuturor personajelor care apar în film.

Preţul unui DVD este de 19.99 euro şi acesta poate fi comandat de pe siteul Fnac, http://video.fnac.com/a3787911/Autobiographie-de-Nicolae-Ceausescu-Exclusivite-Fnac-DVD-Zone-2.

Citeşte şi un interviu cu Andrei Ujică: „M-a urmărit privirea lui Ceauşescu"

„Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu" a intrat în cinematografele new-yorkeze la 9 septembrie şi se află pe lista cotidianului „New York Times" printre cele mai bune 20 de filme în cinematografe în 2011.

Filmul„Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu, care a avut premiera oficială la Cannes şi a fost lasat în România la 29 octombrie 2010, reconstruieşte din imagini de arhivă destinul dictatorului.

Andrei Ujică (59 de ani) a emigrat  în Germania în 1981. De mai bine de trei ani, însă, Iocuieşte „jumătate în România, jumătate in străinătate“, cum îi place să spună. Regizorul declara într-un interviu pentru „Adevărul" că imaginea care i-a stăruit în minte pe durata lucrului la film a fost expresia ochilor lui Ceauşescu îmbătrânind.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite