Astă-seară, superconcert Metallica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Află pe unde intri la concert, cum va fi vremea şi ce nu poţi să iei la tine Ziua aşteptată de peste 24.000 de fani a venit. Concertul Metallica are loc în această seară, la ora 20.00,

Află pe unde intri la concert, cum va fi vremea şi ce nu poţi să iei la tine

Ziua aşteptată de peste 24.000 de fani a venit. Concertul Metallica are loc în această seară, la ora 20.00, pe stadionul Cotroceni.

Înainte ca formaţia mult aşteptată să intre pe scenă, va cânta trupa americană "The Sword", care însoţeşte Metallica pe tot parcursul turneului european. Pentru a evita aglomeraţia în jurul celor două intrări, spectatorii trebuie să vină cât mai repede în zonă.

Accesul pe stadion se va face începând cu ora 16.00. Posesorii biletelor la Tribuna 1, Gazon A şi Peluză vor intra pe strada Dr.Lister, iar cei cu bilete la Tribuna 2 şi Gazon B vor intra pe Calea 13 septembrie, lângă hotelul Marriott.

Ce este interzis în incintă

Nu puteţi intra pe stadion cu aparate de fotografiat profesionale, camere video şi aparate de înregistrat audio. Mai sunt interzise sticlele, paharele, recipientele din plastic, orice fel de mâncare sau băutură, droguri, arme şi alte obiecte periculoase. De asemenea, spectatorii nu trebuie să îşi ia la ei obiecte voluminoase sau contondente, precum căşti de motociclist sau rucsacuri.

330 de beri pe minut

Din cauza temperaturii foarte ridicate şi a aglomeraţiei, este interzis accesul copiilor cu vârsta mai mică de 10 ani în zonele Gazon A şi Gazon B. Părinţii care au cumpărat bilete pentru această zonă şi intenţionau să îşi aducă micuţii îşi pot primi banii înapoi .

Spectacolul Metallica reprezintă o premieră şi în ceea ce priveşte sistemul de baruri. Acesta cuprinde 150 de metri de bar, 60 de dozatoare, 20 de vânzători mobili de bere şi răcoritoare, 200 de barmani, iar viteza de servire este de 330 de beri pe minut.

Pentru înfometaţi, vor fi disponibile şi chipsuri, îngheţată şi popcorn. Băuturile şi snackurile pot fi cumpărate doar pe bază de jetoane, care pot fi achiziţionate de la cele 26 de casierii din stadion, la preţul de 2,5 lei.

Vreme instabilă

Potrivit informaţiilor de la ANM (Agenţia Naţională de Meteorologie), în această seară, în Bucureşti, vremea va fi instabilă, cu cer mai mult noros şi chiar în timpul desfăşurării concertului vor putea avea loc ploi scurte, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi cuprinsă între 27 şi 29 de grade Celsius, iar cea minimă între 16 şi 18 grade.

În acest sens, organizatorii concertului le recomandă posesorilor de bilete să îşi aducă pelerine de ploaie, pentru că accesul cu umbrele este interzis în incinta stadionului.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite