Arsinel cauta sponsori pentru un CD cu romante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Director la Teatrul de Revista, bucatar la televizor, actor de teren, Alexandru Arsinel se energizeaza prin munca, "gatind" poante, dand ordine, mergand prin turnee, atent la critici si

Director la Teatrul de Revista, bucatar la televizor, actor de teren, Alexandru Arsinel se energizeaza prin munca, "gatind" poante, dand ordine, mergand prin turnee, atent la critici si competitiv.
- Domnule Alexandru Arsinel, ce calitati trebuie sa aiba un artist pentru a va impresiona in asa fel incat sa-l angajati la Teatrul de Revista?
- Sa fie tare-n clanta. Nu pe mine trebuie sa ma impresioneze, ci publicul. Spre deosebire de alte teatre, unde poti sa-ti gasesti locul tau, chiar daca nu esti in prim-plan, aici trebuie s-o plesnesti din prima. In curand va fi gata si gradina Herastrau, iar teatrul va fi pe punctul de a se extinde. Asadar, va fi nevoie de angajari, la anul. Ii vom pune la incercare pe cei tineri pentru o stagiune si, daca vor confirma, ii vom pastra. Deocamdata suntem intr-o locatie provizorie si ne descurcam cu actorii pe care ii avem. Vizam si angajarea unui regizor talentat, dar si a unor tineri, fara sa ne grabim insa. Au fost momente cand noii angajati nu au facut fata.
- Au fost actori care au renuntat la slujba de la Revista si s-au apucat de altceva?
- De cand sunt eu director n-am dat pe nimeni afara si nici nu dau. Doar ne... despartim. Cine face fata, ramane, cine nu se descurca, pleaca. Un singur caz de acest gen am avut. Au plecat doar doi artisti, pentru ca si-au dorit sa se manifeste mai serios la televizor, Tociu si Palade.
- Ati intalnit cazuri in care s-a oferit spaga cuiva din teatru pentru o angajare?
- La noi nu este cazul. As spagui eu un actor talentat ca sa vina si sa joace la Teatrul de Revista.
- Am vazut ca va place sa cantati foarte mult prin emisiuni, dar si pe scena. V-ati gandit sa scoateti un CD?
- Am scos vreo cinci CD-uri pana acum, ultimul chiar in decembrie anul trecut, o compilatie de cantece vechi romanesti, intitulata "O strangere de mana". Pregatesc acum unul cu cele mai frumoase romante. Mai intai trebuie sa-l termin si apoi imi voi cauta un sponsor, un partener sau o casa de discuri care sa ma ajute sa-l lansez, ceea ce nu cred ca va fi foarte dificil.
- Isi poate falimenta imaginea un actor care apare prin emisiuni nepotrivite?
- Depinde de prestatia lui. De cele mai multe ori, un actor poate sa salveze o emisiune mediocra. El trebuie sa stie sa se apere si sa nu faca anumite compromisuri, nici in ideea de a aparea la televizor, nici in ideea ca ar putea primi mai multi bani. Poate aparea si accidental intr-o asemenea emisiune si sa-si dea seama ca n-are ce cauta acolo, dar se poate prezenta onorabil.
- Acum prezentati o emisiune "mancacioasa" la National TV. Mai aveti timp si de turnee?
- Tocmai m-am intors de la Viena, unde am sustinut trei reprezentatii cu spectacolul "Caviar, vodca si... bye-bye". Probabil ca vom merge si in toamna prin Israel, Canada si Germania cu acest spectacol. La National TV am filmat deja doua emisiuni "Sare si piper", unde o am alaturi pe Stela Popescu. Venim fiecare cu retete proprii si facem emisiunea apetisanta, pentru ca orice mancare proaspata este gustoasa, cu atat mai bine cu cat are sare si piper, adica Stela si Arsinel. E periculos sa stai pe langa mancaruri, doar daca te abtii, daca gusti din toate, nu patesti nimic.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite