FOTO Prima vacanță în Maramureș pentru soprana Angela Gheorghiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra soprană Angela Gheorghiu, care a sărbătorit la finalul lunii iulie 20 de ani de carieră internațională, pe scena Covent Garden din Londra, cu „La Boheme", a ales să-și petreacă vacanța în Maramureș și Bucovina.

Timp de o săptămână, Angela Gheorghiu a vizitat mănăstirile și Cimitirul Vesel de la Săpânța. Alegerea a venit dintr-un impuls de moment: își dorea să vadă Maramureșul, dar nu reușise până acum, „așa că în puținele zile cât am stat, am făcut tot ce-am putut".

image

„Mi-a plăcut foarte mult mănăstirea Bârsana, e unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-am văzut vreodată!", a mărturisit Angela Gheorghiu, care a și postat pe pagina de Facebook un album cu fotografii.

image

Printre bucuriile sopranei a fost și un costum popular autentic maramureșean, pe care și-a dorit să-l îmbrace, impresionată de felul în care oamenii locului păstrează tradițiile vechi românești.

image

Angela Gheorghiu va fi prezentă astăzi,de la ora 14.00 la Ateneu unde este depus trupul neînsuflețit al pianistei Mihaela Ursuleasa. Soprana va pleca din țară spre seară.

image
Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite