Angela Gheorghiu, cu spatele la Met

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soprana română Angela Gheorghiu (foto) a explicat într-un interviu, pentru express.co.uk, citat de Mediafax, motivele care au determinat-o să se retragă recent din distribuţiile spectacolelor „Faust“ şi „Romeo şi Julieta“ de la Metropolitan Opera din New York.

Angela Gheor­ghiu s-a retras din „Faust", unde trebuia s-o joace pe Marguerite, din „motive artistice". La momentul respectiv, managerul artistei, Jack Mastroianni, a declarat că sopranei nu îi place punerea în scenă, în regia lui Des McAnuff.

S-a împăcat cu soţul ei

Anunţul a venit la aproximativ o săptămână după ce soprana se retrăsese brusc, invocând „motive medicale", şi din distribuţia de la „Romeo şi Julieta". În interviul din express.co.uk, soprana română şi-a justificat gestul prin faptul că nu suportă „proştii" sau persoanele care îndrăznesc să dirijeze o operă compusă într-o limbă pe care ei nu o vorbesc. „Nici nu ai putea să îndrăzneşti să joci o piesă de Shakespeare dacă nu vorbeşti limba engleză", a subliniat Angela Gheorghiu.În acelaşi interviu, pentru express.co.uk citat de Mediafax, celebra interpretă a anunţat că s-a împăcat cu soţul ei, tenorul Roberto Alagna, de care anunţase că va divorţa. 

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite