GALERIE FOTO Angela Gheorghiu, la Opera din Muscat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filarmonica "George Enescu" a mers miercuri în Oman, la invitaţia Angelei Gheorghiu. Soprana a fost oaspete de onoare al unui concert care a avut loc la Opera regală din Muscat.

Concertul a marcat închiderea stagiunii lirice a operei. "De-a lungul întregii sale cariere, soprana Angela Gheorghiu a susţinut tineri artişti români, dorindu-i parteneri de scenă în concertele sale. Tocmai de aceea, solicitarea sa expresă a fost ca în seara de la Oman, ce îi este dedicată, să cânte alături de tenorul Ştefan Pop (câştigător al prestigiosului concurs Operalia - Milano), în compania Filarmonicii «George Enescu», sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare", a precizat Filarmonica "George Enescu" într-un comunicat.

Click pe foto pentru mai multe imagini!

Foto: Florentina Bucos

Royal Opera House Muscat a fost inaugurată în luna octombrie a anului 2011 cu o superproducţie "Turandot" de Giacomo Puccni, sub bagheta lui Placido Domingo.

Construit la dorinţa sultanului Qaboos, edificiul de dimensiuni monumentale reflectă concepţia arhitecturală contemporană a Omanului. Capacitatea sălii este de 1.100 de locuri, iar scena şi instalaţiile de sunet şi lumină sunt conforme celor mai înalte standarde ale tehnologiei de astăzi.

Click aici pentru GALERIE FOTO!

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite