GALERIE FOTO Angela Gheorghiu, alături de actorul Hugh Jackman şi de Sting

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul vă oferă fotografii în exclusivitate cu Angela Gheorghiu şi cu actorul Hugh Jackman, dar şi o fotografie cu coperta albumului "Homage to Maria Callas" pe care soprana îl va lansa la Bucureşti pe 28 noiembrie.

Soprana Angela Gheorghiu a fost invitata specială a cântăreţului Sting la un concert privat pe care acesta l-a susţinut, pe 9 noiembrie, la New York, după care a fost oaspete de onoare la un spectacol susţinut de actorul Hugh Jackman pe Broadway.

Pe 8 noiembrie, soprana Angela Gheorghiu a cântat la Carnegie Hall din New York, în spectacolul "Adriana Lecouvreur", alături de Jonas Kauffman, eveniment care s-a bucurat de un mare succes. La acest concert au fost prezenţi, printre alţii, familia lui Placido Domingo, Oscar de la Renta, Brian Large şi Mercedes Bass.

Vezi aici fotografiile cu Angela Gheorghiu

Printre admiratorii sopranei la New York s-au mai numărat muzicianul Sting şi Hugh Jackman. Deoarece actorul australian este un mare admirator al Angelei Gheorghiu, prietenul lor apropiat, Sting, a făcut ca o întâlnire între cei doi să devină posibilă. Astfel, Angela Gheorghiu a fost invitată de onoare, pe 11 noiembrie, la spectacolul "Back To Broadway", în care joacă Hugh Jackman, alături de celebrul Clive Davis, dar şi de Debra Messing ("Will and Grace") şi Zoe Wannamaker ("Harry Potter").

Întâlnirea cu Hugh Jackman a avut loc după ce Angela Gheorghiu a fost invitata lui Sting la unul din cele două concerte ale muzicianului susţinute cu casa închisă pe Broadway, în avanpremiera turneului "Back to Bass".

Soprana Angela Gheorghiu va veni în România săptămâna viitoare. Spectacolul "Tosca", o producţie a Royal Opera House (Covent Garden) din Londra, în care Angela Gheorghiu interpretează rolul principal, va fi transmis înregistrat în sala mare a Operei Naţionale Bucureşti (ONB), pe 28 noiembrie, la eveniment urmând să participe şi celebra soprană.

Angela Gheorghiu, născută pe 7 septembrie 1965, la Adjud, este deja un "superstar" al operei internaţionale, fiind, totodată, cel mai bine vândut artist român de muzică clasică. Lansarea sa în străinătate a avut loc în 1992, la Covent Garden, cu "Boema" de Puccini. În acelaşi an, a debutat pe scenele renumitelor Metropolitan Opera din New York şi a Operei de Stat din Viena. De atunci, soprana a cântat pe cele mai mari scene ale lumii.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite