Angela Gheorghiu, fotografiată la Peleş pentru o cunoscută revistă americană FOTO/VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra soprană a lucrat cu fotograful vedetelor de la Hollywood, Christian Witkin, pentru un pictorial care va apărea în revista americană „MORE“.


Sesiunea foto este parte a campaniei de promovare a României pe care Angela Ghoerghiu a iniţiat-o la sfârşitul verii. Angela Gheorghiu şi Christian Witkin au făcut fotografiile la Palatul Peleş şi la Palatul Pelişor din Sinaia, cu sprijinul Casei Regale a României.


Christian Witkin a fotografiat de-a lungul timpului mai multe vedete de la Hollywood: actriţele Scarlett Johansson, Rachel Weisz, Anjelica Huston fiind doar câteva dintre ele. De asemenea, Witkin a mai lucrat cu Anthony Hopkins, Javier Bardem sau Steve Jobs.

image

MAI MULTE FOTOGRAFII CU ANGELA GHEORGHIU

„Ştie să se joace cu aparatul de fotografiat"

„Am lucrat cu actori, regizori, pictori, .dar până acum cu nimeni din lumea operei. Nici în România nu am mai fost pâna acum, aşa că pentru mine sunt două premiere absolute. Angela a fost specială, a ştiut să mă inspire şi pe mine. Ştie să se joace cu aparatul de fotografiat", a povestit Christian Witkin despre lucrul cu Angela Gheorghiu, într-un comunicat trimis de Biroul de Presă al sopranei.

Citeşte şi un interviu cu Angela Gheorghiu de la Londra: „Am fost la un pas de a cânta «La Bohème» în versiune de concert“

Angelei Gheorghiu va fi decorată pe 25 octombrie de Casa Regală a României cu ordinul Nihil Sine Deo.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite