De la Ana la Caiafa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Relatam în ziarul nostru de marţi dramaticul accident al violonistului Şerban Lupu. Citind despre gravele consecinţe pe care acesta le poate avea asupra biografiei artistice a reputatului

Relatam în ziarul nostru de marţi dramaticul accident al violonistului Şerban Lupu. Citind despre gravele consecinţe pe care acesta le poate avea asupra biografiei artistice a reputatului interpret, cele două instituţii menţionate ne-au trimis comunicate de presă, prin care se învinovăţesc reciproc.

Serviciul Relaţii Publice al Postului Realitatea TV, pe care, de altfel, l-am publicat ieri, acuză Electrica S.A., care ar fi trebuit, conform înţelegerii, să efectueze decablarea vineri noapte, la ora 0,00.

Acuze reciproce

La rândul ei, Electrica S.A. trimite un comunicat de presă către mai multe ziare, pentru a corecta "informaţia eronată publicată de cotidianul <> ": "Precizăm faptul că responsabilitatea amplasării şi utilizării cablului, ce a asigurat alimentarea cu energie electrică a instalaţiilor/echipamentelor postului de televiziune Realitatea TV - realizatorul emisiunii <<10 pentru România>> - revine în totalitate acestui post de televiziune, care a fost beneficiarul lucrării şi a primit în custodie instalaţia de racordare provizorie.

Lucrarea a fost comandată la o firmă atestată pentru realizarea acestui tip de lucrări şi executată de către această firmă.

Prin urmare, FDFEE Electrica Muntenia Sud - SA nu este responsabilă faţă de cauzele producerii evenimentelor descrise în articolul din cotidianul <> deoarece nu este proprietara cablului pozat pe suprafaţa solului, cablul reprezentând instalaţia de utilizare a beneficiarului ce a comandat această instalaţie."

Al treilea vinovat

Nu ne miră pasarea răspunderii de la unul la altul. Este o practică destul de des folosită, în speranţa că, trimiţând lumea de la Ana la Caiafa, subiectul va fi părăsit, din oboseală sau uitare. Cu atât mai mult cu cât în comunicatul Electrica S.A. apare şi un al treilea posibil vinovat: firma căreia i-a fost comandată lucrarea şi al cărei nume este trecut sub tăcere.

În acest carambol al dezvinovăţirilor se uită, evident, faptul că violonistul Şerban Lupu, imobilizat pentru multă vreme din cauză că a vrut să concerteze în ţara sa, are dreptul să ştie cui trebuie să-i mulţumească pentru Crăciunul petrecut cu umărul în ghips şi pentru eventuala schimbare a proiectelor sale profesionale.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite