Amprentele dansului contemporan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul curatorial „Amprenta” este continuat la Centrul Naţional al Dansului de Cosmin Manolescu. Până pe 30 noiembrie, experimentul de dans contemporan îşi propune să creeze o punte de

Proiectul curatorial „Amprenta” este continuat la Centrul Naţional al Dansului de Cosmin Manolescu. Până pe 30 noiembrie, experimentul de dans contemporan îşi propune să creeze o punte de dialog între artişti, public, critici şi finanţatori.

“O amprentă cu spectacole, filme de dans, discuţii informale şi, în final, pe 30 noiembrie, cu masa rotundă «Ce ne place, Ce susţinem, Ce difuzăm, Ce încurajăm şi De ce?»”, spune Cosmin Manolescu. Evenimentul ce deschide „Amprenta. Dialog” este un showcase de dans contemporan.

“Showcase 2008. Selecţia de toamnă” este prima etapă în realizarea unui proiect de mai mare anvergură, festivalul de dans românesc “Invitation Dans.RO 2009”( 5 - 7 iunie 2009).

Film despre dans

Implicarea coregrafilor independenţi în programul CNDB răspunde nevoii de descentralizare a viziunii artistice. „Showcase 2008.

Selecţia de toamnă” aduce împreună şi în acelaşi context spectacole de facturi şi stiluri diferite, dorind să pună în valoare diversitatea din dansul românesc”.

Nu rataţi la Centrul Naţional al Dansului, pe 22 şi 23 noiembrie, la Sala Rondă, de la ora 20.00, “Supersomething” - work in progress, în concepţia lui Cosmin Manolescu, şi, pe 27 noiembrie, la aceeaşi oră, “C de la B”, un film de dans în regia şi coregrafia lui Alain Platel şi, pe 29 noiembrie, tot de la ora 20.00, “Dreams.land”, un spectacol realizat de Cosmin Manolescu.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite