Alexandru Papadopol revine pe scenă, la Teatrul de Comedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Alexandru Papadopol va juca din nou într-un spectacol de teatru, după o pauză în care a fost pe afișul unor lungmetraje și în echipa unor seriale de televiziune.

El a fost distribuit în spectacolul "Autobahn", după Neil LaBute, în regia lui Mihai Brătilă. Premiera va avea loc mâine, de la ora 19.30, la Teatrul de Comedie din București.

"Piesa se joacă la Sala Mică. Regia este semnată de bunul meu prieten, Mihai Brătilă, şi mai joc împreună cu Octavian Strunilă, un actor extrem de talentat şi cunoscut publicului, Laura Creţ, acriţă a Teatrului de Comedie, şi Simona Pop, o tânără absolventă a UNATC-ului", spune actorul.

Alexandru Papadopol îşi dorea de mult timp să joace din nou la teatru, iar spectacolul "Autobahn" îi împlineşte această dorinţă. "Piesa este despre cupluri şi problemele lor, legate de fidelitate şi dorinţă. Mă bucur foarte mult că m-am întors la teatru, aveam nevoie de lucru ăsta ca de aer. Premiera o să fie pe 3 martie, pentru ca apoi să jucăm piesa în aceeaşi sală", adaugă Alexandru Papadopol.

Laura Creț și Alexandru Papadopol, pe scena Teatrului de Comedie

Laura Creț și Alexandru Papadopol, pe scena Teatrului de Comedie

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite