„Adevărul“ te duce la Paris, Veneţia şi Stuttgart

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumpără şi citeşte colecţia „Poveşti din Pădurea muzicală“, trimite minimum patru taloane diferite cu răspunsul corect la întrebări şi poţi câştiga una dintre cele trei excursii.

Începând cu 16 ianuarie, lunea se distribuie cu „Adevărul" câte un volum dintr-o nouă colecţie, „Poveşti din Pădurea muzicală", la preţul de 12,99 lei (ziar + carte + CD cadou cu muzică clasică). Colecţia include o serie de opt cărţi de poveşti pentru copii, având ilustraţii bogate, ale căror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Autoarea volumelor este Cristina Andone, iar ilustratori sunt Adriana Gheorghe şi Sebastian Opriţa.

Regulament de participare: „Poveşti din pădurea muzicală”

Ieri aţi avut volumul al doilea din colecţie, intitulat „Spiriduşul Vivaldi şi cele patru anotimpuri", povestea compozitorului italian care este înfăţişat în chip de spiriduş şi al veveriţei Vivi, prietena lui cea mai bună. Volumul poate fi găsit toată săptămâna pe tarabe.

Bach şi orga fermecată

Următorul volum din „Poveşti din Pădurea muzicală" va apărea lunea viitoare, pe 23 ianuarie, şi îl are ca personaj central pe Johann Sebastian Bach, unul dintre cei mai cunoscuţi compozitori de muzică barocă.

„Bach şi orga fermecată" îl înfăţişează pe spiriduşul Bach, un înţelept a cărui muzică linişteşte cerurile. Muncitor şi gospodar, îi place să aibă grijă de grădina sa de zarzavat, de livadă şi mai ales de moara la care vin toţi spiriduşii să ia făină şi mălai.

Spiriduşul Bach are o orgă fermecată la care cântă în fiecare dimineaţă şi un foarte bun prieten - Sebastian ariciul-orgă -, botezat aşa pentru că, în afară de calităţile sale de grădinar şi bucătar priceput, el apasă cu destoinicie pedalele orgii fermecate, făcând-o să împrăştie în aer parfumuri şi culori.

Cum să participi la concurs

Pentru a putea participa la concursul „Poveşti din Pădurea muzicală" şi a câştiga una dintre cele trei excursii la Paris, Veneţia şi Stuttgart, trebuie să completezi răspunsul corect la întrebări şi datele personale din taloanele care vor fi publicate până la 16 martie 2012 în „Adevărul", „Adevărul de Weekend", „Click", „Click TV", „Click Poftă Bună", „Click pentru Femei", „Dilema Veche" şi revista „OK". Data-limită a concursu­lui este 16 martie (data poştei).

Următoarele volume din colecţie

1. „Bach şi orga fermecată" - 23 ianuarie 2012
2. Mozart şi curcubeul muzical - 30 ianuarie 2012
3. Beethoven şi furtuna de sunete - 6 februarie 2012
4. Chopin şi balada stropilor de ploaie - 13 februarie 2012
5. Ceaikovski şi dansul notelor de argint - 20 februarie 2012
6. Strauss şi valsul trandafirilor de mai - 27 februarie 2012

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite