Veniţi la pavilionul „Adevărul“ de la Romexpo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cărţile noastre vă aşteaptă în cadrul complexului expoziţional între 17 şi 21 iunie.Două spaţii aflate în faţa intrării principale, un cort branduit şi o rulotă sunt special amenajate pentru cititorii ziarului „Adevărul“, în faţa intrării principale de la Romexpo.

În cadrul expoziţiei, începând de miercurea viitoare, „Adevărul“ pune la dispoziţia publicului unele dintre cele mai căutate colecţii din România. Este vorba de îndrăgita „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, cu un număr de 34 de volume cu titluri precum „Un yankeu la curtea regelui Arthur“, de Mark Twain, „Ion“, de Liviu Rebreanu, „Cărţile junglei“, de Rudyard Kipling, “Ultimul mohican“, de J. F. Cooper, “Anna Karenina“, de Lev Tolstoi, „Ivanhoe“, de Walter Scott. 

La ele se adaugă opere de excepţie precum „Chemarea Străbunilor“, de Jack London, “Papillon“, de Henri Charriere, „Coliba unchiului Tom“, de H.B.Stowe, „Doamna Bovary“, de Gustave Flaubert, „La răscruce de vânturi“, de Emily Bronte, „Somnul de veci“, de Chandler, „Mara“, de Ioan Slavici, „Idiotul“, de F. M. Dostoievski sau „Mândrie şi prejudecată“, de Jane Austen.

Volumele II şi III din „Winnetou„, în avans

În plus, din această colecţie, cititorii „Adevărul“ vor avea ocazia să cumpere în avans volumele II şi III din „Winnetou“, cu două săptămâni înainte de apariţie.

Avanpremieră „Frumoasa Adormită“

În acelaşi timp, pe amatorii de carte de lux îi aşteaptă o surpriză. Pentru prima oară în România, în cadrul „Colecţiei Adevărul“ – cu peste 200 de volume de lux, cu opere complete de James Clavell, Theodor Constantin, Sven Hassel, Mark Twain şi Karl May –, se lansează opere alese Charles Dickens în 15 volume.

Şi copiii, însoţiţi de părinţii sau de bunicii lor, sunt aşteptaţi la standul nostru. Din „Colecţia Disney“ pot fi achiziţionate în avanpremieră „Frumoasa Adormită“ şi „Peter Pan“. Tot aici pot fi găsite filmele „Adevărul“, cele mai căutate serii de pe DVD: Mărgelatu, Ardelenii, Jandarmii, Toma Caragiu, precum şi colecţia de filme istorice Sergiu Nicolaescu sau Brigada Diverse.
Adevărul Holding vine în întâmpinarea cititorilor săi cu două spaţii de expunere inedite.

Situate în faţa Pavilionului Central, acestea sunt reprezentate de un cort frumos branduit de 200 mp şi de o rulotă, de asemenea branduită, de 17 mp. Standul va fi amenajat cu mobilier de lux marca Ovo Design. Preţul volumelor este de 10,99 lei pentru cele din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“ şi 11, 99 lei pentru cele din colecţia „Biblioteca Adevărul pentru Copii“.

Oferta editurii

În cadrul complexului expoziţional Romexpo, standul Adevărul pune la dispoziţia publicului său cărţi de lux, dar şi volume la un preţ accesibil, unele dintre ele ilustrate, DVD-uri cu filme celebre şi superbe cărţi pentru copii.

image
Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite