UPDATE Actorului Ion Besoiu i s-a făcut rău în timpul repetiţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorului Ion Besoiu, în vârstă de 80 de ani, care face parte din distribuţia spectacolului "Din însemnările unui necunoscut", i s-a făcut rău pe scenă, în această seară, în timpul repetiţiilor de la Teatrul Bulandra, din cauza căldurii provocate de reflectoarele de pe scenă.

UPDATE Ion Besoiu a fost supus unor investigaţii medicale la Spitalul Floreasca, dar a plecat din unitatea sanitară miercuri noapte, după câteva ore, nefiind necesară internarea lui, a aunţat Mediafax

Repetiţiile de la Sala "Toma Caragiu" au fost întrerupte. Colegii i-au dat actorului un pahar cu apă, însă acesta nu şi-a revenit, aşa că a fost nevoie de intervenţia echipajelor de salvare. În scurt timp, la Teatrul Bulandra au sosit două echipe de medici, care i-au acordat primul ajutor. Besoiu a fost stabilizat  şi transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală.

Premiera spectacolului "Din însemnările unui necunoscut", în care Ion Besoiu are aparitii episodice în rolul Gavrila Camerdin, este programată pe parcursul acestei luni. Spectacolul regizat de Alexandru Darie, director al Teatrului Bulandra, este realizat după adaptarea regretatului Ion Cojar a textului lui Dostoievski. Ion Besoiu face parte dintr-o distribuție prestigioasă:  Mihai Constantin, Tamara Buciuceanu-Botez, Virgil Ogășanu, Marian Râlea, Alexandru Potoceanu.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite