A început Salonul Cărţii Livresque

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia a doua a târgului de carte Livresque a început astăzi și se desfăşoară până pe 22 aprilie, la Sala Palatului din Capitală.

Salonul Cărţii LIVRESQUE 2012 reunește peste 25 de edituri active din România. Vor fi expuse peste 5000 de titluri; printre expozanți se numară: Corint, Rao, Humanitas, Vremea, Herald, Nemira, Adevărul.

Uşor accesibil, locul ales de organizatori le oferă cititorilor posibilitatea de a ajunge rapid la oricare dintre evenimentele ce urmează să se desfăşoare în cadrul Salonului Cărţii Livresque. În plus, standurile editorilor vor fi astfel dispuse încât imaginea de ansamblu a târgului să fie cât mai atrăgătoare, iar editurile căutate să fie uşor de reperat.

La cea de-a doua ediţie a Salonului Cărţii Livresque, organizatorii pregătesc evenimente supriză care vor satisface gusturile cele mai diverse. De asemenea, părinţii vor putea veni însoţiţi de cei mici, pentru care organizatorii vor amenaja un spaţiu special, în care micuţii vor întâlni personaje de poveste, vor dansa, vor participa la concursuri, se vor distra împreună cu Cărturel şi vor avea parte de nenumărate surprize.

În cadrul salonului, se vor desfăşura două importante campanii de încurajare a lecturii şi prmovare a culturii scrise, realizate în parteneriat cu Comisia Naţională a României pentru UNESCO şi British Council.

Ofertele Editurii Adevărul

Editura Adevărul participă la Salonului Cărţii Livresque cu volume la preţuri speciale. Astfel, orice volum din colecţiile „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă", „101 cărţi de citit într-o viaţă", „Alexandre Dumas", „Sir Arthur Conan Doyle", „Integrala Dostoievski", „Lev Tolstoi" va costa 7,99 lei.

Cărţile din colecţia „Jane Austen" vor putea fi achiziţionate la 9,99 lei bucata, în timp ce produsele din colecţia „Mari Spectacole de Operă" vor costa 11,99 lei, iar cele din colecţia „Poveşti din pădurea muzicală" - 12,99 lei. În acelaşi timp, fiecare volum din colecţiile „Aventura", „Mituri", „Jules Verne", „National Geographic" şi „Delicii în bucătărie" va avea preţul de 7,99 lei.


INFORMAȚII

Perioada de desfășurare:
19-22 aprilie 2012

Program de vizitare:
19-21 aprilie 2012: 10:00 - 18:00
22 aprilie 2012: 10:00 - 18:00

Cum se ajunge la Sala Palatului:
autobuzele 126, 178, 368
metrou Piața Romană
taxi
pe jos, din Piața Revoluției (Ateneul Român)

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite