"Avatar", relansat în cinematografe în această vară cu mai multe minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regizorul James Cameron a afirmat că filmul "Avatar" va fi relansat în această vară în sălile de cinematograf şi va conţine şase minute suplimentare, ce nu au fost incluse în versiunea iniţială a filmului, potrivit site-ului BBC.

"Avatar a rulat cu casa închisă în cinematografele IMAX până în momentul în care am fost obligaţi prin contract să retragem filmul din circuit pentru a face loc peliculei "Alice în Ţara Minunilor". Ştim deci că acolo am lăsat ceva bani pe masă", a declarat James Cameron într-un interviu acordat LA Times.

Cameron a spus, totodată, că acţiunea din "Avatar 2" va avea loc în oceanul de pe planeta Pandora, care va fi "la fel de bogat, de divers şi de imaginativ" ca şi pădurile din "Avatar".

Regizorul canadian al filmului de animaţie 3D a dat de înţeles că peliculele tridimensionale "Alice în Ţara Minunilor" şi "Înfruntarea titanilor" au apărut la un interval de timp mult prea scurt după "Avatar", iar acest lucru înseamnă că nu au existat suficiente săli de cinematograf pentru ca filmul să ruleze mai mult.

Până la relansarea în cinema a "Avatar", filmul va apărea pe piaţă şi în format DVD, însă James Cameron consideră că spectatorii care au văzut deja filmul acasă vor dori să îl vadă apoi şi pe marele ecran.

"Avatar" a devenit filmul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei, vânzând bilete în valoare de 2,71 miliarde de dolari pe plan mondial.

"Avatar", cel mai aşteptat film al anului 2009, a fost distins cu trei premii Oscar, pentru cea mai bună regie artistică, cea mai bună imagine şi cele mai bune efecte vizuale şi cu două premii Globul de Aur pentru cel mai bun film - dramă şi cel mai bun regizor (James Cameron).


Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite