Ştiri foarte excelente

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În semn de protest pentru amânarea intrării în spaţiul Schengen, preşedintele Băsescu a decis ca România să-şi plătească datoria către UE în monede mici şi foarte mici.

Pentru a-i găsi o utilitate practică şi lui Emil Boc, şeful statului îl va desemna pe acesta să transporte monedele, una câte una.

Mai vechea idee a lui Mircea Geoană ca România să colonizeze cosmosul capătă contur. Dumitru Prunariu va fi retrimis în spaţiu să-şi caute foaia de parcurs şi să o plimbe pe Laika. Un plăieş al lui Ştefan cel Mare s-a trezit cu pensia diminuată cu 70 la sută, deoarece nu a putut aduce documente justificative pentru participarea sa la lupta de la Războieni. Se pare că respectivului îi lipseşte bonul ştampilat de la magazinul de unde a cumpărat otrava pentru fântână.

La revenirea lor în Parlament, după numeroase absenţe, Crin Antonescu şi Victor Ponta au prezentat scutiri semnate de Mihai Gâdea. MAE i-a trimis o invitaţie ministrului francez al Afacerilor Europene, Laurent Wauquiez, să vină în România spre a se informa pe teren asupra modului în care ţara noastră ştie să-şi securizeze graniţele. Locul ales de oficialităţile române pentru vizită este ţarcul cu mistreţi de la Balc.

Organizatorii grevei de protest faţă de scumpirea benzinei şi manifestanţii împotriva creşterii preţului la ţigări îşi vor uni forţele. Cei care doresc să li se alăture trebuie doar să-şi aprindă demonstrativ o ţigară în timpul alimentării la pompă.

„Următorul film din seria Batman s-ar putea filma în Bucureşti", a declarat Sorin Oprescu. Partea americană va pregăti un Batmobile cu totul şi cu totul special, care să nu-şi rupă suspensiile pe străzile din Capitală, iar în cazul decolării, să se poată desprinde din miile de cabluri aeriene. În acelaşi timp, partea română va da primul interpret al rolului principal care nu are nevoie de mască: Viorel Lis. Edilul-şef a dezvăluit că este în negocieri avansate şi pentru turnarea la Bucureşti a unui episod din serialul de desene animate „Family Guy".

Restaurantul White House din Washington D.C. a trimis pe adresa Primăriei Sectorului 5 din Bucureşti nota de plată pentru Vanghelionul Ospătarilor, organizat zilele trecute în capitala Statelor Unite. Cel mai mult au consumat, se pare, comesenii lui Marian Vanghelie, tipul pe chipiul căruia scria „Ambassador" şi cel care purta tricou cu „Ministry".

www.adriangeorgescu.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite