De marți, 26 iunie, pornim într-o călătorie inedită în „Casa cu aburi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Casa cu aburi“ de Jules Verne
„Casa cu aburi“ de Jules Verne

Romanul „Casa cu aburi", de Jules Verne, se distribuie marți împreună cu ziarul „Adevărul Moldova", la preţul de 39 de lei. Romanul „Casa cu aburi" a fost publicat sub formă de foileton între 1 decembrie 1879 şi 15 decembrie 1880. A apărut în volum la sfârşitul anului 1880.

Ficţiunea cuprinsă între copertele acestui volum ilustrează exemplar imaginaţia celui mai cunoscut scriitor francez de literatură de aventuri.

Seducătorul protagonist al poveştii care începe la Calcutta, în India, la scurtă vreme după Războiul de Independenţă din 1857, este o maşinărie buclucaşă: un elefant mecanic uriaş, care funcţionează pe bază de aburi.

Ingeniosul vehicul, supranumit „casa cu aburi", îi poartă pe cei doi prieteni Munro şi Banks spre Himalaya. Cititorii vor regăsi în roman toate ingredientele care fac deliciul cărţilor lui Jules Verne, printre care descoperiri neverosimile şi răsturnări de situaţie.

„Casa cu aburi" de Jules Verne apare împreună cu ediția de marți, 26 iunie, a ziarului „Adevărul Moldova", la prețul special de 39 de lei, la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din țară.

Dacă vrei să-ți faci un abonament la ziarul la „Adevărul Moldova" împreună cu Colecția de carte preferată, o poți face atât prin distribuitorii noștri, cât și direct, la redacția ziarului nostru. Te așteptăm!

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite