Cum să petreci acest weekend în Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nightlife în Chișinău. Sursa: dansuri.md
Nightlife în Chișinău. Sursa: dansuri.md

Chiar dacă s-a scurs jumătate de vară și nu ai avut posibilitatea de a pleca în vacanţă la mare sau munte, poţi petrece un weekend de vis şi în Chişinău.

Vineri 13 nu este un motiv să staţi acasă. În preajma zilelor de odihnă poți putea vizita expoziţiile de la galeria „Constantin Brăncuşi", „Cu sau fără aripi" şi „Noi, teatrul şi biocenoza" care vor activa până pe 15 şi respectiv 22 iulie.

La clubul „Goa Territory" te aşteaptă un party unde Dutch Beat şi Kristina Vixen, acompaniaţi de Mihai Teodor vor da tonul bunei dispoziţii a serii. Dacă beaturile îți par prea energice, la „44 - Jazz Café" ai parte de concertul JazzLightTrio. La „Monaco" va fi o seară fierbinte „Jara Party" cu coctailuri gratis la începutul serii.

Iubitorii de teatru pot merge la teatrul „Licurici" şi teatrul dramatic rus „A.P. Cehov" care în această sâmbătă vor prezenta spectacolele „Copita de argint" şi comedia „Prins în plasă". Tot pe 14 iulie va avea loc şi a doua ediţie Sky Lanterns Event, în faţa scuarului teatrului de operă şi balet "Maria Bieşu". Vor fi concursuri, muzică bună şi, desigur, vor fi lansate lampioanele. Banii colectați din vânzarea acestora urmează să fie donați unui copil care are nevoie de o intervenţie medicală costisitoare.

Duminica ne aşteaptă cu concertul de muzică clasică la teatrul de vară din parcul Valea Morilor. Evenimentul este organizat de Ambasada Germaniei şi are loc pentru al 12-lea an la rând.

Această ediţie numită „Diplomaţie pe note" va fi consacrată împlinirii a 20 de ani de relaţii moldo-germane. În cadrul concerțului vor participa orchestra simfonică a filarmonicii naţionale „Serghei Lunchevici" şi corul naţional de cameră al Sălii cu orgă condus de Ilona Stepan. Programul va fi compus în exclusivitate din creaţii ale compozitorilor germani şi moldoveni.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite